2010-02-22

Så då var det dags för det utlovade receptet och ett betyg!

Färsburgare med marinerad fetaost:
Blanda 1 msk olivolja, 3 msk hackad persilja, 2 pressade vitlöksklyftor, finrivet skal av 1/2 citron och 1/2 krm svartpeppar. Blanda i 50g grovhackad fetaost och låt marinera minst 5 min.
Blanda 300g färs med 1 ägg, 1/2 tsk salt och 1 krm peppar och blanda sen ner den marinerade fetaosten. Forma till 4 burgare och stek dem i 3-4 minuter per sida.
Skär 1 rödlök och 2 tomater i tunna skivor. Blanda 3 msk créme fraiche med 1 msk chilisås. Servera med rostade franskbröd och salladsblad.

Maträtten får 5 av 5 slevar av mig.



Så här såg det ut på bilden i tidningen.

Och så här gott såg det ut på min tallrik! Det var riktigt gott!


byebye

3 kommentarer:

  1. Mmmm, vad duktig du är! Det ser riktigt gott ut, det måste jag testa! :)

    SvaraRadera
  2. det där såg jättegott ut, ska definitivt prövas! :)

    SvaraRadera